TOP

AfterPay

AfterPay is één van de bekendste en meest relevante aanbieders van achteraf betalen voor online consumenten.
Bestebroer heeft een bijzondere partnership met AfterPay: Bestebroer integreert AfterPay in webshops op het NextChapter platform en bouwt de internationale corporate website van AfterPay.

Consumenten ervaren het gemak van achteraf betalen en webwinkels zien hun conversie toenemen. AfterPay biedt online retailers een full service online achteraf betaal betaalmethode aan voor e-commerce, m-commerce en cross channel achteraf betalingen. Naast uitvoering van het volledige betaalproces en inningproces, neemt AfterPay volledig het debiteurenrisico en frauderisico over van de webshop. De webshop heeft dus volstrekt geen omkijken naar het achteraf betaalproces en is gegarandeerd van zijn betaling.

Onderscheidend van AfterPay is de unieke positionering bij consumenten, waarbij AfterPay er altijd naar streeft dat achteraf betalen een positieve ervaring is voor de consument, zodat de klant later weer terugkeert naar de webwinkel voor nieuwe aankopen. AfterPay beschikt over een eigen unieke database met relevante e-commerce betaalinformatie van consumenten, een eigen klantencontact center voor consumentenvragen en een informatieve website. AfterPay combineert e-commerce kennis met financiële kennis en heeft mede als doelstelling naar de retailer om bij te dragen aan omzetgroei en conversiestijging. Iedere webshop krijgt bij AfterPay een eigen team van vaste aanspreekpunten.

Door koppeling van systemen kan met Single Point of Contact ook achterafbetaaldienstverlening aangeboden worden in België. In andere Europese landen wordt AfterPay aangeboden vanaf de zomer 2014.

Honderden webwinkels, groot en klein, bieden hun klanten de mogelijkheid aan om hun aankoop te betalen met AfterPay digitale acceptgiro of eenmalige machtiging.

Internetbureau Bestebroer is preferred partner van Afterpay en realiseert in 2014 de nieuwe corporate website van AfterPay. Daarnaast integreert Bestebroer de AfterPay betaalmethode in vele webshops die gebruik maken van het NextChapter webshop platform.