TOP

Over ons

Internetbureau Bestebroer uit Amsterdam is een full service internetbureau voor web en mobiel. We werken pragmatisch, flexibel en tegen vriendelijke tarieven.

Internetbureau Bestebroer, opgericht in 2003 door de broers Rogier en Michiel Bestebroer, beschikt over een eigen team van 18 internet minded professionals. Voor enkele specialismes, zoals zoektechnologie, online betalen, contentmatige seo en webhosting, werken we samen met aansprekende partners. Internetbureau Bestebroer heeft ongeveer 85 klanten in diverse branches.Internetbureau Bestebroer is onderscheidend in prijs-kwaliteit: hoogwaardige dienstverlening tegen vriendelijke tarieven. Onze klantfilosofie is dat een langdurige relatie met klanten tot duurzamere en waardevollere oplossingen leidt. Onze werkwijze in projecten kan worden samengevat als flexibel, transparant, direct en no-nonsense. De technische oplossingen zijn toekomstgericht: er kan eenvoudig worden uitgebreid (zowel in schaal als in functionaliteit), koppelingen met andere toepassingen of systemen zijn mogelijk en onnodige functionaliteit wordt vermeden. Internetbureau Bestebroer denkt vanuit klantprocessen om een zo optimaal mogelijk maatwerk resultaat te krijgen. En, last but not least: wij zijn pas tevreden als onze klanten succesvol zijn met onze oplossingen.

Rogier en Michiel Bestebroer hebben beiden een bedrijfskunde achtergrond. Rogier en Michiel zijn sinds medio jaren ’90 actief in de internet wereld. Michiel werkte voorheen voor o.a. KLM en Shell aan internet ontwikkelingen. Rogier was eerder actief bij KPN Mobile en Worldonline.

Wij werken o.a. voor