TOP

Michiel

Directeur/eigenaar

Michiel is één van de 2 directeur/eigenaren van Internetbureau Bestebroer sinds 2003. Hij is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor account management en algemeen management. Daarnaast is Michiel het klankbord voor de grafisch vormgevers.

Michiel studeerde bedrijfskunde in Rotterdam en ging aansluitend in 1998 als management trainee bij KLM aan de slag. In die periode werkte hij ondermeer aan één van de eerste e-commerce websites van de KLM. Na het traineeship wilde hij dichter op de internetmaterie zitten en ging hij bij een groot internetbureau aan de slag voor klanten zoals Holland Casino en Heineken. In 2001 was hij betrokken bij de oprichting van Greetz.nl, waarna hij vanaf 2003 samen met Rogier een eigen internetbureau opzette.

Michiel verbaast zich er nog bijna elke dag over hoe groot het bereik en de kracht van internet is. Met de opkomst van mobiele apparaten is er een nieuwe tak van sport bijgekomen, met bijna elke dag nieuwe ontwikkelingen en inzichten. Het voornaamste doel voor Michiel daarbij is dat bedrijven de internettechnologie zodanig inzetten dat zij succesvol online business kunnen bedrijven.

In zijn vrije tijd is Michiel U2 fan en bezeten van de Aziatische keuken, met name de (echte) Chinese. Michiel reist regelmatig naar alle hoeken van de wereld, waarbij Hawaii en Japan uitschieters waren. Zijn interesses liggen breed, van politiek tot sport en muziek.

Motto: "toeval bestaat niet".