TOP

Johan

Account Director

Johan werkt sinds augustus 2013 als Account Director bij Internetbureau Bestebroer. Hij is commercieel aanspreekpunt voor Bestebroer's relaties en tevens verantwoordelijk voor New Business.

Na zijn studietijd Japankunde in Rotterdam, trok het internet, dat mid-jaren '90 nog in de kinderschoenen stond zijn aandacht. Interesse groeide al snel uit tot passie. Hij ging als software engineer en projectleider bij Cap Gemini aan de slag in de tijd dat e-commerce op grote schaal nog niet bestond en werkte aan de eerste websites van de Bijenkorf en Transavia. Met deze ervaring onder de arm heeft hij ook als freelancer voor meerdere partijen webshops gebouwd en beheerd. Recenter heeft hij bij een grote online betaaldienstverlener ondernemers geadviseerd over het inrichten van hun online payments.

Johan is er nog altijd door gefascineeerd hoe het internet zich sinds de jaren '90 heeft ontwikkeld en niet meer weg te denken is uit ons dagelijks leven. En met het toenemende aantal Smart Devices betreden we straks alweer een nieuwe fase van het internet, en zo gaat het maar door. Johan streeft ernaar e-commerce partijen, naar de huidige standaarden en Future Proof te adviseren over het ontwikkelen, uitbreiden of voortzetten van hun online business.

In zijn vrije tijd houdt hij ervan te sporten, verre reizen te maken en lekker uit eten te gaan.