TOP

Jeroen

Project Manager

Jeroen is binnen Bestebroer verantwoordelijk voor het projectmatig aansturen van de maatwerkprojecten van het internetbureau en de NextChapter projecten.

Na zijn studie Leisure Management op de Hogeschool Rotterdam begon Jeroen zijn carrière als Project Manager bij een full-service eventbureau in Vlaardingen. Hierna vervulde hij bijna vijf jaar een combirol als Project- en Salesmanager bij een landelijke partycateraar.

Jeroen kreeg in 2012 de kans om als Accountmanager aan de slag te gaan bij een gerenommeerde internationale organisatie in de software-escrow, waarna hij begin 2015 toch weer besloot de draad op te pakken als faciliterend Project Manager. Bestebroer bood hem die kans.

In zijn vrije tijd houdt Jeroen van reizen naar Zuid-Amerikaanse oorden als Peru, Bolivia en Chili. Maar ook landen als Oostenrijk en Italië bevallen hem zeer goed! Hardlopen en zaalvoetballen zijn op sportief vlak zijn hobby’s en verder houdt Jeroen van lekker eten / koken, speelt hij gitaar, en pakt hij geregeld een terrasje in zijn woonplaats Amsterdam