TOP

mei 25 Webwinkel Test en Meet gelanceerd
25 mei 2009

De nieuwe B2B webwinkel Test en Meetwinkel.nl is een feit. In opdracht van Rohde & Schwarz Nederland heeft Bestebroer Company Internetdiensten dit project uitgevoerd. De webwinkel is “de eerste en enige webshop in Nederland volledig toegespitst op elektronische test- en meetapparatuur.” Het assortiment beslaat een breed scala aan meetinstrumenten in het voordelige prijssegment, voornamelijk geschikt voor professioneel gebruik. Klik hier om de webwinkel te bekijken.

Opdrachtgever Rohde & Schwarz is wereldwijd een toonaangevende leverancier van apparatuur voor hoogfrequent elektronica en draadloze communicatie. Hiernaast vertegenwoordigt Rohde & Schwarz Nederland een aantal aanvullende productlijnen van diverse fabrikanten. Hiermee kan voor de klant een optimale oplossing worden geboden in een breed scala van toepassingen en prijs.

Bestebroer Company Internetdiensten realiseerde het grafisch ontwerp en de technische implementatie (frontend, backend). Rohde & Schwarz kan door middel van geautomatiseerde functies gemakkelijk prijzen en assortiment vernieuwen. De webwinkel is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines.