TOP

mei 09 UNICEF beschikt nu over een mobile corporate website
09 mei 2012

Altijd en overal doneren via je smartphone. Dat kan met de nieuwe mobile corporate website van UNICEF. In de trein, vanaf je bank of op het terras, waar en wanneer je maar wilt! UNICEF kan nu inspelen op mobiel doneren via haar volledige mediabereik en de Nederlander is nu nóg sneller op de hoogte van de projecten van UNICEF. 

UNICEF is een grote goede-doelen organisatie die miljoenen kinderen over de hele wereld helpt. UNICEF is actief in 190 landen en maakt geen onderscheid naar ras, geloof, nationaliteit of politieke gezindheid. UNICEF is er voor alle kinderen in nood. 

Internetbureau Bestebroer maakte voor UNICEF de mobile corporate website. Deze mobile website is optimaal gemaakt voor de smartphone. Daarbij hebben we gelet op vormgeving, gebruikersgemak en snelheid. De gebruiker die www.unicef.nl intypt op de smartphone, wordt automatisch gerouteerd naar de mobiele website. Vooralsnog is de functionaliteit gericht op mobiel doneren, doneren via SMS en communicatie over UNICEF.

De mobile corporate website van UNICEF is een duidelijk voorbeeld van de visie die Internetbureau Bestebroer heeft op M-commerce. Wij maken mobiele oplossingen waarmee je altijd en overal kunt surfen & shoppen in een moderne omgeving.