TOP

jul 05 Nieuwe webwinkel Baby-Slofje
05 jul 2010

Baby-Slofje.nl, de grootste aanbieder van babyslofjes in Nederland, heeft een nieuwe webwinkel. Baby-slofje specialiseert uitsluitend in babyslofjes en babyschoenen + een beperkt assortiment gerelateerde accessoires.

Voor Baby-Slofje.nl realiseerde Internetbureau Bestebroer Company de volledige webwinkel: grafisch ontwerp, bouw van frontend en backend, zoekmachine optimalisatie, digitale nieuwsbrief, banners. De frontend en backend van de webwinkel bevatten actuele technieken zoals JQuery, hetgeen bijdraagt aan een positieve gebruikerservaring. Voor retouren is een maatwerk functie gemaakt, waardoor het voor zowel de consument als voor Baby-Slofje.nl gemakkelijk is om retouren af te handelen. Het backend bevat een dashboard functie waarmee in één oogopslag de kerngegevens van de webwinkel zichtbaar zijn.

Vanwege toekomstplannen voor meerdere webwinkels, is het systeem multi-site opgezet. Dit betekent dat in de toekomst meerdere webwinkel frontends  kunnen worden aangesloten op hetzelfde backend.