TOP

dec 28 Nieuwe website voor Avvie.com
28 dec 2007

Avvie.com, een bekende internationale bed & breakfast directory, is door Bestebroer Company opnieuw opgezet en uitgebreid met nieuwe functies. Op Avvie.com vindt de bezoeker een uitgebreid aanbod van B&B locaties en accommodaties verspreid over de hele wereld.

B&B eigenaren kunnen zich via de website aanmelden voor registratie. Als ze geregistreerd zijn, kunnen ze in een afgeschermde beheeromgeving hun eigen accommodatie(s) plaatsen en beheren. Zowel de betaling als de verdere afhandeling van abonnementen gebeurt volledig automatisch via PayPal. De betaalstatus is zichtbaar in het backoffice. De website is opgebouwd uit zogenaamde “friendly URL's” waardoor de website is geoptimaliseerd voor indexering door zoekmachines (search engine optimization, of SEO).

Begin 2008 volgt de release van een availability calendar. Hiermee kunnen bed & breakfast eigenaren zowel op Avvie.com als binnen hun eigen website de beschikbaarheid tonen van accommodatie(s) en online reserveringsverzoeken ontvangen en beheren. Daarnaast kan men de beschikbaarheid inzien van "bevriende accommodaties" en kunnen reserveringsverzoeken binnen het Avvie systeem aan elkaar worden aangeboden.