TOP

dec 04 Nieuwe website Respect the Mountains
04 dec 2007

Non-profit organisatie Respect the Mountains heeft een nieuwe website. Het vernieuwen van de website past bij de verdere professionalisering van deze jonge organisatie, die is opgericht om een bijdrage te leveren aan het structurele behoud van de natuur en de leefomgeving in de Alpen.

Respect the Mountains probeert de individuele internationale wintersporter op een leuke, sympathieke manier bewust te maken van de kwetsbaarheid van de Alpen en van de simpele manieren om de negatieve impact van de wintersporter zo klein mogelijk te houden. Respect the Mountains wordt gesteund door tal van sponsoren, zowel bedrijven als particulieren.

Voor Respect the Mountains heeft Bestebroer Company de website grafisch ontworpen en gebouwd. De content kan worden beheerd met een content management (CMS) functie. Tevens kunnen producten online worden besteld. In een online backoffice kunnen de bestellingen worden bekeken en verwerkt. Bestebroer Company werkt tegen aangepaste tarieven en verzorgt de webhosting gratis.