TOP

mrt 23 NextChapter in het FD en op BNR
23 mrt 2015

Het Financieele Dagblad besteedde afgelopen weekend in de "Startup Kitchen" uitgebreid aandacht aan NextChapter! Ook waren we vandaag live te beluisteren op BNR.


NextChapter is webwinkel software die we de afgelopen vier jaar hebben ontwikkeld voor het midden- en hoogsegment. NextChapter is mobile-first ontwikkeld maar inmiddels beschikbaar voor alle devices, zoals smartphones, tablets en desktop computers. Daarnaast biedt NextChapter ook een Instore oplossing: een webshop voor in de fysieke winkel waarmee een retailer nooit meer "nee" verkoopt.

In enkele jaren tijd heeft NextChapter zich ontwikkeld tot webshop software voor veeleisende webwinkels en retailers met een omnichannel strategie.

Het FD-artikel geeft goed weer wie wij zijn en wat wij als innovatief bedrijf precies doen. En daar zijn wij natuurlijk trots op! Lees het FD artikel hier of neem contact met ons op zodat we het kunnen toesturen.

Verder was Michiel Bestebroer live te beluisteren op BNR. Hij werd geïnterviewd over het ontstaan van NextChapter en de unieke aspecten van de webshop software. Beluister het BNR radio-interview hier.