TOP

jul 18 Mobiele website m.bestebroer.com live!
18 jul 2011

Onze mobiele website m.bestebroer.com is live! Deze website is geoptimaliseerd voor gebruik op smartphones. We hebben de m.bestebroer.com alvast gemaakt in aanloop naar de lancering van ons M-commerce platform, dat we de afgelopen maanden met Qweery hebben ontwikkeld. Meer nieuws daarover volgt binnenkort.

Onze mobiele website is gebouwd volgens de meest actuele technieken van dit moment. Voor dit moment is er alleen een versie voor smartphones, omdat onze corporate website Bestebroer.com prima functioneert op tablets (zoals iPad). De kans is wel groot dat we op termijn ook nog een aparte versie maken die optimaal is voor tablets, zoals we dat al voor enkele klanten hebben gemaakt.
Bezoekers die onze corporate website Bestebroer.com bezoeken met een smartphone, worden automatisch doorgestuurd naar m.bestebroer.com.
Onze filosofie is dat een m.website zoveel mogelijk de feel moet hebben van een app, ontworpen moet zijn voor de navigatiemogelijkheden van mobile devices en tenslotte razendsnel moet werken.

Alle feedback is welkom.