TOP

mei 09 Lancering Realtour
09 mei 2008

Met gepaste trots heeft Realtour.nl vandaag haar virtuele deuren geopend. Realtour is een innovatief internetconcept, waarmee makelaarskantoren en projectontwikkelaars verschillende woonobjecten of nieuwbouwprojecten kunnen presenteren. Met slideshows, videopresentaties, verkoopstyling en zelfs 3D animaties worden huizen en vastgoedprojecten in de spotlights gezet. 

Realtour.nl maakt gebruik van actuele internettechnieken, zoals bewegend beeld via Flash, streaming video, geluid en technieken waarmee de bediening van de website vergelijkbaar wordt met het gebruik van normale PC applicaties. Zo kan bijvoorbeeld de volgorde van foto's handmatig worden versleept op het scherm.

Klanten van Realtour.nl kunnen in een gepersonaliseerde omgeving hun eigen bewegende slideshow maken (met behulp van digitale foto's), bewerken en verwijderen. Er is ruime keuze in achtergrondmuziek en met de uitgebreide Flash player kan zowel op de website als in de backoffice elke slideshow worden bekeken.

Bestebroer Company realiseerde de gehele website, van grafisch ontwerp tot ontwikkeling van de front, de Flash player en gepersonaliseerde backoffice.