TOP

feb 09 Lancering MyNet4kids
09 feb 2009

MyNet4kids, een nieuw uniek internetconcept van kinderhulpprojecten organisatie Net4kids, is vandaag gelanceerd. MyNet4kids is een persoonlijke online omgeving voor donateurs. In hun MyNet4kids omgeving vinden donateurs een overzicht van de projecten die zij sponsoren, inclusief actuele rapportages, fotoalbums en video’s. In Nederland en West-Europa loopt Net4kids voorop met dit internetconcept. Deze vorm van openheid is in de Verenigde Staten, waar fundraising een professionele bedrijfstak is, gebruikelijk.

Bedrijven die Net4kids sponsoren krijgen met MyNet4kids een platform waarop zij met hun medewerkers en klanten kunnen communiceren over de kinderhulpprojecten die zij steunen. Net4kids zorgt voor een actuele site en het bedrijf hoeft alleen een link op het eigen intranet en de website te plaatsen. Algemene informatie is zichtbaar voor alle bezoekers, rapportages en andere vertrouwelijke informatie alleen voor de donateur middels een login.

Voor de bouw tekende Bestebroer Company Internetdiensten. In 2007 en 2008 heeft Bestebroer Company de website van Net4kids opnieuw ontwikkeld en de backoffice geoptimaliseerd. Voor de implementatie van deze complexe website reserveerde Bestebroer Company extra tijd en mankracht. Bestebroer Company werkt voor een lager tarief en doet de hosting kosteloos voor Net4kids.