TOP

mrt 11 Lancering MaxiVit
11 mrt 2008

De nieuwe website van MaxiVit (Een abonnement voor het behoud van uw gezondheid!) staat live. MaxiVit is ontstaan uit de steeds groter wordende behoefte van mensen om bewuster en gezonder te gaan leven, zonder daar te veel tijd in te willen of te kunnen steken.

Via telemarketing worden potentiële abonnees benaderd en abonnementen afgesloten. De functie van de website is enerzijds een extra verkoopkanaal voor de MaxiVit producten en anderzijds het bieden van support. In een gepersonaliseerde omgeving kunnen klanten hun persoonlijke gegevens wijzigen, hun abonnementgegevens inzien en opzeggen. MaxiVit kan via een webbased backoffice de bestellingen inzien.
De website is gekoppeld aan een achterliggend CRM systeem. Verder worden adresgegevens realtime op juistheid gecontroleerd met de module AdresXpress van Cendris. MaxiVit is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO optimaal).

Bestebroer Company was als organizer verantwoordelijk voor de aansturing van vijf betrokken partijen en realiseerde de technische implementatie van de website.