TOP

mrt 15 iPhone app voor B&B eigenaren
15 mrt 2010

De Nederlandse B&B marketing specialist Avvie heeft een unieke nieuwe feature op het gebied van online reserveringsmanagement gelanceerd: de Avvie Calendar iPhone Application. B&B eigenaren met een iPhone kunnen daarmee op ieder gewenst moment eenvoudig reserveringen bewerken en accepteren.

Avvie Calendar, een reserveringssysteem ontwikkeld door Bestebroer Company Internetdiensten (2008) in opdracht van Avvie, gaf B&B eigenaren al de mogelijkheid om reserveringen per kamer online bij te houden en de beschikbaarheid daarvan overzichtelijk op hun website te publiceren. Gasten weten zo beter waar ze aan toe zijn als ze een kamer willen boeken. Met Avvie Calendar houdt de gastheer echter de controle: alle boekingsaanvragen worden eerst beoordeeld door de eigenaar, alvorens te worden geaccepteerd. Dat geeft meer houvast dan automatische acceptatie.

Naast controle krijgt de B&B-houder nu ook meer bewegingsvrijheid. Met de speciaal ontwikkelde applicatie is de afgeschermde omgeving om Avvie Calender te managen nu ook met de iPhone toegankelijk. Aanvragen van gasten via de Avvie Calendar kunnen met de iPhone app in één handeling worden geaccepteerd. Met diezelfde druk op de knop wordt de kalender op de website van de B&B bijgewerkt. Met een aantal voorgedefinieerde emails, bijvoorbeeld voor een boekingsbevestiging, – afwijzing of met een routebeschrijving, wordt iedere reserveringsaanvraag ook meteen professioneel afgerond.

Bestebroer Company Internetdiensten realiseerde de technische koppeling tussen het Avvie Calendar systeem en de Iphone app. Daarnaast realiseerde Bestebroer Company de voorgedefinieerde email functionaliteit. Eerder tekende Bestebroer Company al voor de technische realisatie van het Avvie Calendar systeem.