TOP

mrt 08 Herlancering website Net4kids
08 mrt 2011

Net4kids heeft een nieuwe website! Momenteel is de frontend geherlanceerd, in 2011 volgt de herlancering van de backend. Net4kids Aid Foundation (Net4kids) typeert zichzelf als "to-the-point charity": concrete kinderhulp, zakelijk verantwoord. Sinds 2003 verbindt Net4kids bijzondere bedrijven, personen en organisaties met bijzondere kinderhulpprojecten en faciliteert zij concrete betrokkenheid middels een online platform. Net4kids timmert hard aan de weg met jaarlijks dubbele groeicijfers en het winnen van de transparantprijs enkele jaren geleden.

Internetbureau Bestebroer Company is de internet partner van Net4kids voor alle internet activiteiten. Het webplatform richt op verscheidene doelgroepen, die uiteenlopen van donateurs tot lokale projectorganisaties. Het webplatform bestaat uit verschillende doelgroep-gerichte onderdelen met elk een gebruiksvriendelijke frontend, een uitgebreid CMS dat de volledige complexiteit van hulpprojecten aankan, koppelingen naar externe systemen en online betalen.

Net4kids is een speciale organisatie in goede-doelen-land: 100% van het geld van sponsors komt rechtstreeks ten goede aan projecten voor kinderen in 3e wereldlanden. De organisatie bestaat voornamelijk uit hoogopgeleide vrijwilligers die hun specifieke expertise kosteloos inzetten. Net4kids onderscheidt zich hiermee van andere organisaties met vergelijkbare doelstelling. Internetbureau Bestebroer Company draagt vanzelfsprekend ook een steen bij aan Net4kids door het hanteren van een laag projecttarief en het gratis aanbieden van webhosting.