TOP

jan 18 Herlancering Merkenbureau.nl
18 jan 2010

De bekende merkenregistratie website Merkenbureau.nl is volledig vernieuwd. Merkenbureau.nl omschrijft zichzelf als "het startpunt voor online registratie van merken, design, ideeën, concepten en domeinnamen." Ook voor merkonderzoek, merkbescherming en modelbescherming kan men op Merkenbureau.nl terecht. Merkenbureau.nl is een initiatief van het gerenommeerde merkenbureau Zacco uit Amsterdam. Met Merkenbureau.nl kan Zacco klanten uit voornamelijk het midden- en grootbedrijf bereiken.

Voor Merkenbureau.nl realiseerde Bestebroer Company Internetdiensten de complete website: van grafisch design tot de ontwikkeling van de frontend en backend. Een deel van de website bestaat uit maatwerk functionaliteit, waaronder bijvoorbeeld de flow die een website bezoeker moet doorlopen voor het indienen van de registratie. Deze flow bestaat uit complexe elementen die op een intuïtieve manier op het scherm worden gepresenteerd.
Voor het checken van beschikbare domeinnamen ontwikkelde Bestebroer Company een intelligente domeinchecker, die op tal van extensies realtime de beschikbaarheid kan checken. Vanzelfsprekend voldoet de website aan alle actuele eisen voor zoekmachine optimalisatie (seo).