TOP

okt 22 Diverse campagne websites in de lucht
22 okt 2010

Recentelijk maakte Bestebroer Company actiematige websites voor Chocomel, Vifit, Verkeersbureau Curacao (i.o.v. Vakantie.be), Husk Studentenreizen en Jiba Vakanties, ter ondersteuning van landelijke consumentencampagnes.

Bij Chocomel en Vifit gaat het om campagnes waarbij wordt gewerkt met unieke actiecodes, die via de productverpakkingen in de zgn. “out of home” markt worden gedistribueerd. Daarnaast heeft Bestebroer Company voor de Vifit actie ook twee Flash spelletjes gemaakt ter ondersteuning van het actieconcept “Hoe werkfit ben jij”?
Bij Vakantie.be, Husk en Jiba gaat het om actieconcepten waarbij consumenten prijzen kunnen winnen met hun zelfgemaakte digitale foto’s.

Bestebroer Company is in de loop der jaren specialist geworden in online consumentenacties (actiematige websites). Doorlooptijden van enkele weken zijn geen probleem en we hebben alle technische kennis in huis voor uiteenlopende actieconcepten.

De werkzaamheden voor Chocomel en Vifit zijn uitgevoerd in opdracht van, en in samenwerking met, het actiemarketing bureau De Combinatie van Factoren uit Amsterdam. DCVF is meerdere malen uitgeroepen tot het beste actiemarketing bureau van Nederland.