TOP

sep 16 Bestebroer sluit contract mobile shops
16 sep 2011

Vandaag maakten Bestebroer en Qweery bekend dat zij voor een grote beursgenoteerde organisatie een whitelabel contract voor >1.000 mobiele webshops hebben getekend. De ontwikkeling en de bouw van de voor deze klant speciaal ontwikkelde mobiele webshops, zijn achter gesloten deuren al een aantal maanden in volle gang. Verdere mededelingen over de inhoud van de deal en het mobile shop product kunnen wij momenteel nog niet geven.

De betreffende partij zal zelf begin oktober de publiciteit opzoeken om de mobiele webshops te lanceren. Het gaat om hoogwaardige webshops die Bestebroer en Qweery speciaal voor hen hebben ontwikkeld. De mobiele webshops werken met een browser en zijn daarmee geschikt voor alle tablets en smartphones met o.a. de besturingssystemen iOS, Android, Blackberry en Windows. De gebruiksvriendelijkheid op deze schermen moet optimaal zijn. Bestebroer heeft daarom de grafische schermen ontworpen en de frontend ontwikkeld. De mobiele shops maken gebruik van de bekende Qweery technologie: vanaf de eerste letter zoekresultaten, filtering en de in-house ontwikkelde zelflerende algoritmes voor de hoogste conversie.

Voor meer informatie: houd de website van Bestebroer en/of Qweery in de gaten.

Onze M-commerce oplossingen zijn het resultaat van onze samenwerking met Qweery. Qweery levert de achterliggende search & navigation techniek, Bestebroer ontwerpt de frontends, verzorgt de koppelingen voor online betalen en maakt de technische integraties naar andere systemen (zoals bestaande webwinkels).