TOP

jan 21 Bestebroer op Webwinkel Vakdagen 2014
21 jan 2014

Bestebroer is prominent aanwezig op de Webwinkel Vakdagen! In stand C09 demonstreren we het nieuwe multichannel e-commerce platform NextChapter. NextChapter is een nieuwe generatie in e-commerce met webshops voor desktop, tablet, smartphone en kiosk in één centraal platform. NextChapter werkt op basis van SaaS en is daarmee het nieuwe e-commerce in de cloud.

Het voordeel van SaaS is dat alle ontwikkeling, onderhoud, hosting en innovatie centraal gebeurt. Alle afnemers van het platform profiteren dus direct van nieuwe updates en verbeteringen. De kosten zijn veel lager dan bij zelfbouw en de time-to-market is veel sneller.

NextChapter biedt daarnaast nog steeds ruime mogelijkheden voor custom design en functionaliteit. Inmiddels zijn er al meer dan 100 koppelingen beschikbaar met achterliggende systemen en wekelijks komen er nieuwe bij.

We zien je graag op de Webwinkel Vakdagen (22+23 jan) in onze stand C09 (omnichannel zone). Kom onze shops voor smartphone, tablet, desktop en kiosk live bekijken. Onze smartphone shop kunnen we zelfs in een levensgrote iPhone laten zien. We gaan alle kanalen uitgebreid demonstreren!