TOP

jan 21 Bestebroer introduceert multichannel shopping platform NextChapter
21 jan 2013

Bestebroer introduceert tijdens de Webwinkel Vakdagen op 23&24 januari 2013 haar gloednieuwe multichannel shopping platform, onder de naam NextChapter.

Met NextChapter leveren wij desktop webshops, mobile shops én kioskshops in één platform. Ook is het mogelijk om NextChapter eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande webshop, waardoor u kunt profiteren van onze mobile shop en kioskshop zonder dat u grote investeringen hoeft te doen.

De shops van NextChapter zijn responsive, waardoor de consument één shopping ervaring heeft op alle apparaten. Onderweg met de smartphone, op de bank met de tablet, op zolder met een computer. En bij retailers zelfs in de winkel met een kioskshop. Uw klant moet immers altijd en overal bij u kunnen winkelen! Lees hier meer over NextChapter.

Webwinkel Vakdagen 23&24 januari 2013
Op de Webwinkel Vakdagen is Bestebroer aanwezig met een stand (SM12) die volledig in het teken staat van onze Mobile Shop oplossing. Wij kiezen dit jaar voor mobile, omdat we zien dat veel webshops worstelen met het opzetten van een mobile shop die geschikt is voor smartphones en tablets. Met NextChapter bieden wij de oplossing. Onze Mobile Shop is optimaal voor alle mobiele apparaten en wordt eenvoudig aangesloten op de bestaande webshop.
De Mobile Shop is al verkrijgbaar vanaf 49 euro per maand (voorwaarden zie elders op onze website). Lees hier alles over onze Mobile Shop oplossingen.

Lezing: "Hoe laat ik mijn webshop converteren op een smartphone en tablet?"
Op donderdag 24 januari 2013 geven Rogier en Michiel tijdens de Webwinkel Vakdagen een lezing over mobile shops, met als titel "Hoe laat ik mijn webshop converteren op een smartphone en tablet?"
Wij denken dat deze vraag momenteel breed leeft. Lees onze Blog, waarin we uitleggen dat onze tablet-shop gemiddeld 25% beter converteert dan een normale desktop shop op tablet!

Wilt u meer weten over NextChapter, of onze Mobile Shops samen met ons bekijken? Kom dan naar de Webwinkel Vakdagen, waar wij 3 zuilen hebben opgesteld waarin wij onze mobile shops presenteren. In de tussentijd wijzen we u alvast op onze nieuwe brochure.

Graag tot op de Webwinkel Vakdagen. U kunt vanzelfsprekend ook altijd contact met ons opnemen.