TOP

aug 20 Avvie.com vernieuwd en uitgebreid
20 aug 2008

Avvie.com, een bekende internationale bed & breakfast directory, is door Bestebroer Company voorzien van een nieuw grafisch design en uitgebreid met nieuwe functies, zoals Google Maps en een Availability calendar. Op Avvie.com vindt de bezoeker een uitgebreid aanbod van B&B locaties en accommodaties verspreid over de hele wereld.

De bezoeker van Avvie.com kan nu middels geïntegreerde Google Maps tot op de straat nauwkeurig bekijken waar een B&B is gevestigd. Daarnaast kan de bezoeker met de Google Maps op verschillende geografische niveaus de spreiding en locaties van B&B's bekijken en eenvoudig doorklikken naar een lager niveau (bijvoorbeeld van alle B&B's in Europa naar alle B&B's in Nederland).

Verder is een availability calendar systeem gemaakt. Hiermee kunnen bed & breakfast eigenaren zowel op Avvie.com als binnen hun eigen website de beschikbaarheid tonen van accommodatie(s) en online reserveringsverzoeken ontvangen en beheren. Daarnaast kan men de beschikbaarheid inzien van "bevriende accommodaties" en kunnen reserveringsverzoeken binnen het Avvie systeem aan elkaar worden aangeboden. 

Avvie.com is volledig geoptimaliseerd voor indexering door zoekmachines (search engine optimization, of SEO).