TOP

aug 10 Actiesite GOGO met Hyves integratie
10 aug 2009

Voor touroperator GOGO realiseerde Bestebroer Company Internetdiensten een actiesite met Hyves integratie. Boekers bij GOGO, veelal jongeren, konden bij hun boeking een gepersonaliseerde vlag laten maken op groot formaat. De vlag is beschikbaar in verschillende prints en bevat o.a. het GOGO logo en daarnaast de persoonlijke tekst. De actie bestaat eruit dat boekers op de vakantielocatie een foto maken waarop tevens hun vlag staat. De foto's kunnen worden aangemeld op de speciale website GOGOVlag.nl. Door middel van het uitbrengen van stemmen wordt door het publiek bepaald welke foto gaat winnen.

Op de website is gebruik gemaakt van een moderne presentatietechniek: een coverflow. Hiermee worden de top-10 foto's in een carroussel getoond. De website bezoeker kan binnen de top-10 navigeren door met muis of pijltjestoetsen door deze coverflow te browsen. 

Verder is de actie gekoppeld aan Hyves. Deelnemers kunnen een zgn. gadget aanmaken die zij op hun Hyves profielpagina zetten. De gadget is een mini-scherm binnen hun profielpagina dat realtime wordt gevoed vanuit de GOGOVlag website. De gadget bevat een mini-afbeelding van de foto en geeft realtime het aantal stemmen en de ranking weer. Na plaatsing van de gadget kunnen deelnemers d.m.v. een invite-functie hun Hyves vrienden aansporen om op hun foto te stemmen. Bestebroer Company Internetdiensten realiseerde het grafisch design en alle techniek, waaronder de coverflow in Flash en de Hyves integratie in de taal OpenSocial.