TOP

Webwinkel voor Auto's (WWVA)

Met honderden aangesloten autobedrijven en meer dan 30.000 producten is WWVA dé webshop voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Autobedrijven en consumenten komen samen bij Webwinkel voor Auto’s.

In 2011 kreeg Bestebroer de opdracht van Webwinkel voor Auto’s (WWVA) om een online platform te bouwen waar consumenten en autobedrijven elkaar ontmoeten.
Uniek in de markt is dat alle aangesloten autobedrijven, van WWVA een “out-of-the-box” webshop geleverd krijgen inclusief een rechtstreekse koppeling met Marktplaats. En bovendien is op de centrale moedershop van WWVA het totale assortiment van alle geleverde webshops te vinden.

WWVA is in 2015 toegetreden als 1 van de 4 officiële partners van Marktplaats voor geautomatiseerde advertenties binnen de automotive: http://www.marktplaatszakelijk.nl/automotive/partners/.

Alle uitbreiding, innovatie en het onderhoud van het WWVA platform wordt door Bestebroer gedaan. Sinds 2011 heeft WWVA niet stilgezeten en heeft Bestebroer het WWVA platform responsive gemaakt, voorzien van geavanceerde zoektechnologie en is de koppeling met Marktplaats steeds uitgebreid naar de laatste advertentiemogelijkheden van de Marktplaats API.