TOP

Webwinkel Vakdagen

Het visitekaartje voor dé E-commerce en M-commerce beurs van Nederland: de website van de Webwinkel Vakdagen. Bestebroer maakte deze website, net als alle andere beurswebsites van beursorganisator OGZ.

De Webwinkel Vakdagen zijn hét e-commerce event van Nederland, met in 2011 ruim 8.000 bezoekers in de Jaarbeurs in Utrecht. De Webwinkel Vakdagen zijn inmiddels meer dan vijf jaar hét platform waar vraag en aanbod uit de E-commerce branche elkaar ontmoet. Het is het enige event in de Benelux dat zich puur en alleen richt op alle facetten van het online zaken doen.

Internetbureau Bestebroer bouwde de website voor de Webwinkel Vakdagen in opdracht van beursorganisator Organisatie Groep Zuid (OGZ).
Bestebroer tekende voor het grafisch ontwerp, de zoekmachinevriendelijke frontend, een uitgebreid backend, functies voor Youtube filmpjes, technische koppelingen voor nieuwsberichten en diverse maatwerkfunctionaliteiten. Het backend is multisite opgezet: het wordt tevens ingezet voor andere beurswebsites van OGZ.

Webwinkel Vakdagen
Als wij iets aan Bestebroer vragen, weten we dat het goed komt. Voor ons is Bestebroer de perfecte internetpartner.