TOP

Vitatheek

Shoppen bij Vitatheek is leuk, snel en gemakkelijk. Altijd & overal winkelen op je smartphone, tablet en computer: Bestebroer maakt voor Vitatheek een totaalconcept voor internetwinkelen. Web & mobiel zijn naadloos met elkaar geïntegreerd waardoor de consument 1 shopping ervaring heeft.

Vitatheek.nl is een online prijsvechter voor vitaminen en voedingssupplementen. Vitatheek heeft met 50.000 producten in het assortiment een enorm aanbod, waarbij kortingen oplopen tot 25% op de adviesprijs. Vitatheek richt zich op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt.

Webshop Vitatheek

Voor Vitatheek levert Internetbureau Bestebroer de complete webwinkel, van grafisch design tot en met het uitgebreide backoffice. De webshop van Vitatheek heeft een geavanceerd backoffice, waarmee in zo weinig mogelijk tijd de organisatorische, logistieke en financiële processen worden afgehandeld. Het multifunctionele backoffice is ook in gebruik voor een aantal andere websites van dezelfde klant (multisite). Tevens zijn er technische koppelingen aangebracht naar systemen van externe leveranciers.
Voor zoeken maken we gebruik van NextChapter Search. NextChapter Search is innovatieve zoektechnologie die gericht is op snelheid, realtime resultaten terwijl je zoekt en intelligente filtering. Zowel het zoeken en filteren via de zoekbalk, als ook het zoeken en filteren binnen de website, worden volledig via NextChapter Search afgehandeld. Daarmee beschikt Vitatheek over razendsnelle zoekfunctionaliteit die aantoonbaar conversieverhogend werkt.

Mobiele webshop Vitatheek op NextChapter
Bestebroer heeft voor Vitatheek de mobiele webwinkel ontwikkeld op het NextChapter platform, waardoor de consument nu altijd en overal bij Vitatheek kan winkelen op zijn computer, smartphone en tablet.

Voor alle functionaliteiten van het multichannel webshop platform NextChapter, kan je de Factsheet bekijken.


Vitatheek