TOP

Vitamin Advice Shop

De Vitamin Advice Shop is een geslaagd voorbeeld van een "clicks & bricks" concept: de combinatie van een fysieke winkel en een webwinkel.

De fysieke winkel Vitamin Advice Shop is al jaren gevestigd in hartje Amsterdam en bedient een internationaal publiek. De focus ligt daarbij op onafhankelijk advies over een effectief gebruik van vitamines, mineralen en kruiden. De webwinkel verkoopt het Vitamin Advice Shop assortiment online, waarbij klanten met adviesvragen worden aangespoord om contact op te nemen met de fysieke winkel. De medewerkers van Vitamin Advice Shop zijn gekwalificeerde professionals met uitgebreide kennis en ervaring in hun vakgebied.

Voor de Vitamin Advice Shop realiseerde Internetbureau Bestebroer de volledige webwinkel, van grafisch ontwerp tot de maatwerk webwinkel met achterliggend backoffice systeem. Voor de Adwords campagnes werd een specifieke functionaliteit ontwikkeld, waarmee vanuit het backoffice systeem eenvoudig landingpages voor steeds één product gemaakt kunnen worden. De indeling van de landingpages is vrijgelaten, waardoor de Vitamin Advice Shop deze naar eigen inzicht kan opmaken.

De landingpages bevinden zich in technisch opzicht binnen de webwinkel, maar de omliggende website navigatie wordt niet getoond. Hierdoor bestaat de handeling voor de bezoeker op een landingpage zich slechts tot het wel of niet in de winkelmand plaatsen van het artikel (maximale focus). Met deze landingpage functie heeft de Vitamin Advice Shop een effectieve tool in handen om haar Adwords campagnes te optimaliseren.

De webwinkel is volledig seo-optimaal. Voor het grafisch ontwerp werd samengewerkt met het grafisch bureau Kiwico uit Utrecht.

Vitamin Advice Shop