TOP

VakantieXperts

Grafisch design anno 2012: VakantieXperts in een nieuwe jas. Bestebroer maakte het eigentijdse design van deze landelijke reiswebsite. 

VakantieXperts is een onafhankelijke reisbureauketen met 150 filialen met een landelijke dekking. Met meer dan 750 medewerkers behoort de onderneming tot de grootste particuliere reisbedrijven in Nederland en is nog steeds groeiende. VakantieXperts verkoopt reisproducten van vrijwel alle Nederlandse reisorganisaties. Al 3 jaar op rij is VX door de Consumentenbond verkozen als het beste reisbureau van Nederland.

VakantieXperts verkoopt haar reisaanbod ook online via haar website VX.nl. Deze website voldoet aan alle eisen die je aan een moderne reiswebsite kunt stellen en doet daarmee niet onder voor concurrenten zoals D-Reizen, Sunweb, Oad en Neckermann.

Voor VakantieXperts heeft Internetbureau Bestebroer in 2011/2012 de internetstrategie onder de loep genomen, een nieuwe website structuur bedacht en tenslotte de website voorzien van een nieuw grafisch ontwerp. 
Om tot een goed nieuw ontwerp te komen, heeft Bestebroer een strategisch traject met de directie van VX doorlopen. Hieruit is een website concept ontstaan dat in structuur, functionaliteit en uitstraling precies bij VX aansluit. Vervolgens heeft Bestebroer alle schermen uitgewerkt in wireframes en voorzien van een nieuw grafisch ontwerp.

VakantieXperts