TOP

UNICEF

Doneren via je smartphone. In de trein, vanaf je bank of op het terras, waar en wanneer je maar wilt. Dat kan met de nieuwe mobile corporate website van UNICEF. UNICEF kan inspelen op het mobiel doneren via haar volledige mediabereik en de Nederlander is nu nóg sneller op de hoogte van de projecten van UNICEF.

UNICEF is een grote goede-doelen organisatie die miljoenen kinderen over de hele wereld helpt. Haar visie: zorgen dat elk land de rechten van kinderen respecteert en naleeft. UNICEF is de stem voor hen die nog niet kunnen spreken.
UNICEF is actief in 190 landen en maakt geen onderscheid naar ras, geloof, nationaliteit of politieke gezindheid. UNICEF is er voor alle kinderen in nood. In Nederland is UNICEF goed vertegenwoordigd met veel bekende ambassadeurs zoals o.a. Renate Verbaan, Trijntje Oosterhuis en Edwin Evers. Online is UNICEF ook sterk. De corporate website is overzichtelijk, verschaft huidige & toekomstige donateurs van veel belangrijke informatie. Daarbij heeft de website een webwinkel die een extra invulling geeft aan het doneren aan dit goede doel.
UNICEF heeft al een paar succesvolle mobiele websites in andere landen en verwacht daarom dat de mobile website in Nederland een groeiende bijdrage gaat leveren aan donaties en gemakkelijke toegang geeft tot actuele UNICEF informatie.

Internetbureau Bestebroer maakte voor UNICEF de mobile corporate website. Deze mobile website is optimaal gemaakt voor de smartphone. Daarbij hebben we gelet op vormgeving, gebruikersgemak en snelheid. Vooralsnog is de functionaliteit gericht op mobiel doneren, doneren via SMS en communicatie over UNICEF. De gebruiker die www.unicef.nl intypt op de smartphone, wordt automatisch gerouteerd naar de mobiele website.

Bestebroer realiseerde voor UNICEF ook de UNICEF mobiele shop. Nederlanders kunnen nu eenvoudig en snel via hun smartphone UNICEF-producten kopen en daarmee het goede doel steunen. De UNICEF mobiele shop draait op het M-commerce platform dat Bestebroer eerder dit jaar in de markt introduceerde.

De mobile corporate website van UNICEF is een duidelijk voorbeeld van de visie van Internetbureau Bestebroer op M-commerce. Wij maken mobiele oplossingen waarmee je altijd en overal met gemak en snelheid kunt surfen & shoppen in een moderne omgeving.

UNICEF