TOP

Topa Verpakking

Een B2B webwinkel van dit moment: helder design, gemakkelijk in gebruik en volledig gekoppeld aan de achterliggende Topa systemen. Dat is waarom Topa al jarenlang zaken met ons doet.

Topa Verpakking is een toonaangevende speler in de markt voor B2B transportverpakkingen. Topa is totaalleverancier in industriële transportverpakkingen met meer dan 3.000 verschillende verpakkingsmaterialen en kan zichzelf daarmee dé specialist op dit terrein noemen.

Internetbureau Bestebroer heeft in 2011 de webwinkel en de corporate website volledig vernieuwd. De Topa webwinkel is uitsluitend gericht op de B2B markt en beschikt zodoende over tal van specifieke B2B functionaliteiten. Daarnaast is de webwinkel gekoppeld aan achterliggende Topa systemen. Het grafisch design van de webwinkel sluit aan op de catalogus, waardoor de Topa klant een eenduidige beleving heeft. Vanzelfsprekend zijn de website en de webwinkel zoekmachine-optimaal opgezet (seo).

Topa Verpakking
Samenwerken met Bestebroer is als samenwerken met collega’s. Ze geven deskundig advies en zoeken samen met ons naar de beste oplossingen.