TOP

Rohde & Schwarz

Rohde & Schwarz is wereldwijd een toonaangevende leverancier van apparatuur voor hoogfrequent elektronica en draadloze communicatie. Hiernaast vertegenwoordigt Rohde & Schwarz Nederland een aantal aanvullende productlijnen van diverse fabrikanten. Hiermee kan voor de klant een optimale oplossing worden geboden in een breed scala van toepassingen en prijs.

In opdracht van Rohde & Schwarz Nederland heeft Internetbureau Bestebroer de B2B webwinkel Test en Meetwinkel.nl gerealiseerd. Deze webwinkel is “de eerste en enige webshop in Nederland volledig toegespitst op elektronische test- en meetapparatuur.” Het assortiment beslaat een breed scala aan meetinstrumenten in het voordelige prijssegment, voornamelijk geschikt voor professioneel gebruik.

Internetbureau Bestebroer realiseerde het grafisch ontwerp en de technische implementatie (frontend, backend). Rohde & Schwarz kan door middel van geautomatiseerde functies gemakkelijk prijzen en assortiment vernieuwen. De webwinkel is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Voor het grafisch design is samengewerkt met grafisch bureau Kiwico uit Utrecht.

Rohde & Schwarz