TOP

Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen is terug, en hoe! Bestebroer levert deze resiwebsite, die opvalt door supersnelle zoektechnologie en functies die een stap verder gaan dan andere reiswebsites.

Peter Langhout Reizen is één van de bekende reismerken in Nederland. Peter Langhout Reizen verkoopt reizen rechtstreeks aan consumenten. Het aanbod is gevarieerd: van busrondreizen tot cruises en citytrips.

Internetbureau Bestebroer tekende voor concept, ontwerp en bouw van de website van Peter Langhout Reizen. Eerst werd met de directie van Peter Langhout Reizen een strategisch internetplan opgesteld om tot een website concept te komen, dat Peter Langhout Reizen op de juiste manier presenteert aan haar brede doelgroep. Vervolgens is website uitgewerkt in wireframes, waarna het grafisch ontwerp is gemaakt op basis van nieuwe huisstijl elementen. De technische bouw is volledig door Bestebroer gedaan, waarbij voor de zoektechnologie gebruik wordt gemaakt van NextChapter Search. NextChapter Search is innovatieve zoektechnologie die gericht is op snelheid, instant resultaten en intelligente filtering. Mede door deze zoektechnologie, en tevens door de toepassing van actuele webtechnieken door Bestebroer, is de nieuwe website van Peter Langhout Reizen razendsnel in gebruik.

De website is gekoppeld aan een reserveringssysteem waardoor alle informatie op de website realtime wordt ververst. Het boekingsproces is gebruiksvriendelijk opgezet, waarbij de boeker overal informatie krijgt aangeboden en tevens gebruik kan maken van FAQ functies, die zijn toegespitst op de boekingsstap. Dit alles vanuit de doelstelling dat zo min mogelijk klanten afhaken tijdens het boekingsproces.
De boeker kan tussentijds het boekingsproces verlaten, en later terugkeren naar zijn "bewaarde boeking". Deze functie is uniek, aangezien concurrerende reiswebsites deze functie niet aanbieden. Bestebroer heeft na uitgebreid technisch voorwerk een oplossing bedacht die dit mogelijk maakt.

Peter Langhout Reizen
De communicatie met Bestebroer is snel, accuraat en duidelijk. Onze wensen worden zo goed mogelijk vertaald in een design en ook eventuele obstakels worden zo snel mogelijk opgelost. Bestebroer luistert echt en dat geeft veel vertrouwen!