TOP

Oxford

Voor Oxford levert Internetbureau Bestebroer de corporate website, die gericht is op zowel consumenten als bedrijven in de Benelux.

Oxford is een uniek merk van notitieproducten en onderscheidt zich van andere producenten in de markt door de verscheidenheid in het assortiment. Oxford biedt een ondersteuning voor alle gebruikers die persoonlijke doelstellingen willen halen tijdens werk of studie. De laatste jaren heeft Oxford een sterke band opgebouwd met de consument die zich kan identificeren met het merk en haar waarden; prestatie, plezier en maximale resultaten.

Voor Oxford verzorgt Internetbureau Bestebroer de corporate website gericht op winkeleigenaren, winkelketens (B2B) en consumenten (B2C). Het doel van de website www.youroxford.nl is informeren, educatie, productoverzicht en verkooppunten zoeken.  Met de Commerce Connect koppeling kunnen de producten van Oxford in een externe webshop besteld worden.
 
NextChapter Search
Het Oxford assortiment kan razendsnel worden doorzocht met de zoektechnologie van NextChapter. NextChapter Search biedt een zoeklayer, die uitklapt zodra je begint met typen in de zoekbox. De resultaten verschijnen direct op het scherm en worden realtime voorzien van filtering. 
Zowel de content als de producten zijn volledig te beheren met het door Bestebroer ontwikkelde content management systeem.