TOP

Net4kids

Je zou bijna kunnen stellen dat bij Net4kids alles om internet draait: Net4kids laat zien hoe je met een goed webplatform in korte tijd kunt uitgroeien tot een succesvolle charity foundation.

Net4kids Aid Foundation (Net4kids) typeert zichzelf als "to-the-point charity": concrete kinderhulp, zakelijk verantwoord. Sinds 2003 verbindt Net4kids bijzondere bedrijven, personen en organisaties met bijzondere kinderhulpprojecten en faciliteert zij concrete betrokkenheid middels een online platform. Net4kids timmert hard aan de weg met jaarlijks dubbele groeicijfers en het winnen van de transparantprijs enkele jaren geleden.

Internetbureau Bestebroer is de internet partner van Net4kids voor alle internet activiteiten. Het webplatform richt op verscheidene doelgroepen, die uiteenlopen van donateurs tot lokale projectorganisaties. Het webplatform bestaat uit verschillende doelgroep-gerichte onderdelen met elk een gebruiksvriendelijke frontend, een uitgebreid CMS dat de volledige complexiteit van hulpprojecten aankan, koppelingen naar externe systemen (zoals Salesforce) en online betalen.

Net4kids is een speciale organisatie in goede-doelen-land: 100% van het geld van sponsors komt rechtstreeks ten goede aan projecten voor kinderen in 3e wereldlanden. De organisatie bestaat voornamelijk uit hoogopgeleide vrijwilligers die hun specifieke expertise kosteloos inzetten. Net4kids onderscheidt zich hiermee van andere organisaties met vergelijkbare doelstelling. Internetbureau Bestebroer draagt vanzelfsprekend ook een steen bij aan Net4kids door het hanteren van een laag projecttarief en het gratis aanbieden van webhosting en consultancy uren.

Net4kids