TOP

Merkenbureau.nl

Merkenbureau.nl omschrijft zichzelf als "het startpunt voor online registratie van merken, design, ideeën, concepten en domeinnamen." Ook voor merkonderzoek, merkbescherming en modelbescherming kan men op Merkenbureau.nl terecht.

Merkenbureau.nl is een initiatief van het gerenommeerde merkenbureau Zacco uit Amsterdam. Met Merkenbureau.nl kan Zacco klanten uit voornamelijk het midden- en grootbedrijf bereiken. De afhandeling van de registraties, onderzoeken enzovoorts wordt door Zacco uitgevoerd.

Voor Merkenbureau.nl realiseerde Internetbureau Bestebroer de volledige website: van grafisch design tot de ontwikkeling van de frontend en backend. Een deel van de website bestaat uit maatwerk functionaliteit, waaronder bijvoorbeeld de flow die een website bezoeker moet doorlopen voor het indienen van de registratie. Deze flow bestaat uit complexe elementen die op een intuïtieve manier op het scherm worden gepresenteerd.
Voor het checken van beschikbare domeinnamen ontwikkelde Bestebroer een intelligente domeinchecker, die op tal van extensies realtime de beschikbaarheid kan checken. Vanzelfsprekend voldoet de website aan alle actuele eisen voor zoekmachine optimalisatie (seo).