TOP

MaxiVit

MaxiVit staat voor "Een abonnement voor het behoud van uw gezondheid!". MaxiVit is ontstaan uit de steeds groter wordende behoefte van mensen om bewuster en gezonder te gaan leven, zonder daar te veel tijd in te willen of te kunnen steken.

Via telemarketing worden potentiële abonnees benaderd en abonnementen afgesloten. De functie van de website is enerzijds een extra verkoopkanaal voor de MaxiVit producten en anderzijds het bieden van support, waarvan deels in een gepersonaliseerde omgeving. MaxiVit kan via een webbased backoffice de bestellingen inzien. De website is o.a. gekoppeld aan een achterliggend CRM systeem en aan de module AdresXpress van Cendris.

Internetbureau Bestebroer was als organizer verantwoordelijk voor de aansturing van vijf betrokken partijen en realiseerde de technische implementatie van de website. Daarnaast bouwde Bestebroer het complexe achterliggende CRM systeem, waarmee alle orders en gepersonaliseerde abonnementen worden afgehandeld. De online betalingen van de abonnementen worden volledig automatisch afgehandeld.