TOP

Lucardi

Altijd en overal sieraden kopen bij Lucardi Juweliers. En: altijd en overal de dichtstbijzijnde winkel vinden met de store locator. Bestebroer maakte de mobiele webwinkel van Lucardi, die optimaal is voor smartphones en tablets.

Lucardi is één van de grootste juweliers van Nederland met haar 92 filialen verspreid over het hele land. Lucardi heeft een uitgebreid assortiment en bedient een brede doelgroep van jong en oud.

Internetbureau Bestebroer ontwikkelde de mobiele webwinkel van Lucardi. Hiermee komt Lucardi tegemoet aan de trend dat steeds meer consumenten met hun tablet of smartphone webwinkelen. Lucardi loopt met haar mobiele webwinkel voorop in de Nederlandse juweliersbranche. De mobiele webwinkel is gekoppeld aan het bestaande E-commerce backend.

Lucardi’s mobiele webwinkel bevat een store locator, die gebruik maakt van de GPS functie die standaard in smartphones en tablets aanwezig is. Geen overbodige luxe. Een voorbeeld; de consument staat middenin het centrum van Amsterdam en zoekt de meest nabije Lucardi winkel. De store locator toont de dichtstbijzijnde Lucardi-filialen op een Google Map met een routebeschrijving naar de winkel.

Bestebroer maakt mobiele webwinkels voor smartphones en tablets sinds 2011, waarbij continue innovatie een belangrijke rol speelt. Bestebroer beschikt over meerdere M-commerce platformen. Bestebroer maakt mobiele webwinkels voor Intertoys, Lucardi, Pelgrim, Fatboy, Difrax, Vitatheek en vele anderen. We denken vanuit het samenspel tussen M-commerce en E-commerce. Het uitgangspunt is dat wij koppelen aan de bestaande E-commerce backend van onze klanten, waardoor de implementatie van de mobiele webwinkel eenvoudig en snel is. Voor mobiel betalen koppelen we met alle bekende PSP’s en betaalmethoden in Nederland.

Lucardi