TOP

Leen Bakker

Een tuinset of kledingkast kopen via je smartphone. Het klinkt futuristisch, maar is aan de orde van de dag bij Leen Bakker. En wie dit een stap te ver vindt, kan zich op de smartphone webshop perfect oriënteren op het totale assortiment.

Leen Bakker is een bekend woonwarenhuis met een assortiment dat varieert van complete interieurs tot home decoration en tuinmeubelen. Leen Bakker staat voor gemak en kwaliteit tegen een lage prijs. Leen Bakker heeft ruim 100 filialen in Nederland en meer dan 60 in België.

Internetbureau Bestebroer ontwikkelt de mobiele webwinkel van Leen Bakker voor smartphones.
Leen Bakker is hiermee een vernieuwer in de interieurbranche.
Met onze mobile shopoplossing bedient Leen Bakker miljoenen Nederlanders en Belgen. Alle functies van de desktop webshop zijn 1:1 geïntegreerd in de mobile shop. De consument kan bij Leen Bakker dus altijd en overal winkelen, met behoud van volledige functionaliteit. Voorbeelden hiervan zijn: mijn-account functies, acties en kortingen, logica voor verzenden en ophalen, orderafhandeling en prijsberekening.

De mobile shop bevat een store locator, waarmee eenvoudig via GPS-plaatsbepaling de dichtstbijzijnde winkel kan worden gevonden, inclusief routebeschrijving te voet of per auto.

Leen Bakker