TOP

Koning & Hartman

Koning & Hartman vernieuwde zich volledig in 2011 met een nieuw logo en communicatieconcept. Ze vond in ons de allround internetpartner die ze zochten: we ontwikkelden zowel de meertalige webwinkel als de corporate website.

Koning & Hartman levert oplossingen voor een breed veld van technologische vraagstukken (B2B). Koning & Hartman telt ruim 500 medewerkers, waarmee het als Benelux-organisatie groot genoeg is om serieus mee te spelen, en klein genoeg om betrokken te zijn bij haar opdrachtgevers.

"24/7" zijn medewerkers van Koning en Hartman in de weer om een bijdrage te leveren aan de infrastructuur, de industrie en de telecom in Nederland. De historie van Koning & Hartman gaat meer dan 120 jaar terug. Via de installatie van meet- en regelsystemen en later systemen en services voor datacommunicatie, werd Koning & Hartman toonaangevend in telecom, industrie, technische automatisering en infrastructuur.

Voor Koning & Hartman deed Internetbureau Bestebroer de technische realisatie van de corporate website en de webwinkel (frontend en backend). Beide websites zijn tweetalig, optimaal voor zoekmachines en alle content kan worden beheerd middels uitgebreide (maatwerk) backend functies. De grafische stijl is ontwikkeld door het Amsterdamse bureau Tomorrow Design.

Koning & Hartman
Vakkennis, klantgericht, meedenken en ontzorgen: dat is voor ons Bestebroer