TOP

HECC Alliance

HECC Alliance biedt hoogwaardige internationale contact center diensten, voornamelijk gericht op de ondersteuning van de Europese ICT industrie. HECC biedt one-stop service oplossingen, gericht op het aanbieden van 'customer care' in 21 Europese talen, waaronder 8 Oost-Europese talen. Klanten van HECC zijn bijvoorbeeld leveranciers en/of fabrikanten van computer hardware. HECC biedt ondersteuning aan de gebruikers (bijv. consumenten) van deze producten.

Voor HECC Alliance realiseerde Internetbureau Bestebroer maatwerkoplossingen voor het online betalen van reparatie & serviceopdrachten. Het betreft hier een oplossing voor twee mondiale computer hardware leveranciers. HECC verzorgt voor hen de telefonische ondersteuning van de uiteindelijke gebruikers (consumenten met technische vragen, supportvragen e.d.). Voor sommige reparaties of services dient de eindgebruiker te betalen. Bestebroer realiseerde een specifieke online betaaloplossing waarmee de eindgebruikers kunnen betalen voor de reparatie/service, alvorens deze in gang wordt gezet door HECC richting de fabriek. Aangezien het hier gaat om reparatie en services van hardware van mondiaal bekende merken, is de betaaloplossing uitgebreid getest in samenwerking met alle betrokken partijen.

De betaaloplossing communiceert via een technische koppeling met de interne systemen van HECC. De betaaloplossing ondersteunt 11 talen.

Bestebroer realiseerde inmiddels maatwerk betaaloplossingen voor twee grote klanten van HECC (2008, 2010).