TOP

Furnicons.com

Wie zegt dat consumenten geen designmeubels kopen in een mobiele webshop, heeft het helemaal mis. Webwinkel Furnicons.com bewijst elke dag het tegendeel, met onze mobile shop oplossing voor tablets & smartphones.

Furnicons.com is een bekende online aanbieder van design meubilair. Furnicons verkoopt "het interieur van uw dromen" voor zeer scherpe prijzen.

Internetbureau Bestebroer ontwikkelt de mobiele webwinkel van Furnicons voor tablets en smartphones.
Furnicons is hiermee een vernieuwer in de interieurbranche.
Met onze mobile shop oplossing bedient Furnicons momenteel 4 landen in Europa, en meer landen zullen volgen. Onze mobile shop kan omgaan met een model van meerdere landen, meertaligheid en alle bijkomende logica voor verzendkosten, valuta en regels per land.

De mobile shop van Furnicons is gekoppeld met Magento. Magento is voor Furnicons nog steeds het centrale backend voor producten, prijzen en bestellingen. Onze mobile shop leest het assortiment in via een productfeed en schiet orders naar Magento, die vervolgens door Magento worden afgehandeld.

Bestebroer beschikt over alle technische koppelingen om het mobile shopping platform eenvoudig te integreren met bestaande Magento webshops.

 

Furnicons.com