TOP

Chio

Voor Chio realiseerde Internetbureau Bestebroer een actiematige website, gericht op de B2B markt (supermarkt managers).

Zoutjesmerk Chio is in 2011 in Nederland geïntroduceerd. Chio is een internationaal merk van chips, borrelnootjes en andere "specialty zoutjes" in allerlei actuele smaken.

Voor Chio realiseerde Internetbureau Bestebroer, in samenwerking met brand-activation bureau De Combinatie van Factoren uit Amsterdam, een actiematige website, gericht op de B2B markt (supermarkt managers). 550 supermarkt managers kregen een direct mailing van Chio in de vorm van een unieke koffer, vol met Chio materialen en producten. De supermarkt managers werd gevraagd hun gegevens achter te laten op de actiewebsite. Chio selecteerde uit de inzenders een aantal prijswinnaars.

Bij deze actiematige website ging het vooral om branding: het overbrengen en neerzetten van het nieuwe Chio merk in de supermarktbranche. Op een ludieke manier werden de supermarkt managers in contact gebracht met de nieuwe zoutjes van Chio. De website vervulde daarin een ondersteunende rol.
Bestebroer implementeerde het webdesign, de functionaliteit & techniek en de webhosting.

Bestebroer heeft veel ervaring met actiematige websites:

- Kras & win games (Sunweb, JIBA)
- Foto wedstrijden (GOGO, Husk Studentenreizen, verkeersbureau Curacao)
- Actiecodes en slagzinnen (Chocomel, Vifit, Optimel, Chio)
- Virale spelletjes zoals Zoek de Verschillen (skigebied Aosta) en Memory (diverse varianten)
- Custom made spelletjes zoals een "Inbox game" en "Hoeveel beren zie jij op de weg" voor zuivelmerk Vifit (het thema was om uit te vinden hoe fit je bent)

Het snelle schakelen, dat bijna altijd nodig is bij actiematige websites, is een specialiteit van ons bedrijf.

Bij de actiematige websites voor Chio en merken van FrieslandCampina werkt Bestebroer in opdracht van brand-activation bureau De Combinatie van Factoren uit Amsterdam.

Chio