TOP

Baby-Slofje

Voortaan altijd en overal babyslofjes en -schoentjes kopen bij Baby-slofje.nl met de NextChapter Desktop Shop en Mobile Shop voor tablet en smartphone.

Baby-Slofje.nl is een webwinkel die volledig is gespecialiseerd in babyslofjes en aanverwante artikelen. Baby-slofje.nl heeft het grootste aanbod van babyslofjes en babyschoentjes in Nederland.

Voor zowel LittleCool.com als Baby-Slofje.nl realiseerde Internetbureau Bestebroer de multichannel webwinkel op het NextChapter platform: grafisch ontwerp, bouw van frontend en backend, zoekmachine-optimalisatie, digitale nieuwsbrief, banners voor zowel de Desktop Shop als de Mobile Shop voor tablet en smartphone. Zie http://www.bestebroer.com/diensten/multichannel-ecommerce voor meer informatie.

De frontend en backend van de webwinkel bevatten actuele technieken zoals zoektechnologie van onze preferred partner Qweery, hetgeen bijdraagt aan een positieve gebruikerservaring.
Voor retouren hebben wij een maatwerkfunctie gemaakt, waardoor het voor zowel de consument als voor Baby-Slofje.nl gemakkelijk is om retouren af te handelen. Het backend bevat een dashboardfunctie waarmee in één oogopslag de kerngegevens van de webwinkel zichtbaar zijn.

Het systeem is multi-site opgezet. Dit betekent dat meerdere webwinkels kunnen worden aangesloten op hetzelfde backend.