TOP

Avvie

Avvie.com is een bekende internationale bed & breakfast (B&B) directory. Op Avvie.com vindt de bezoeker een uitgebreid aanbod van B&B locaties en accommodaties verspreid over de hele wereld. Avvie is een initiatief van internet ondernemer Hugo Lingeman.

Internetbureau Bestebroer heeft Avvie opnieuw opgezet en uitgebreid met nieuwe functies, zoals een uitgebreid backoffice. Zowel de betaling als de afhandeling van abonnementen gebeurt automatisch via PayPal. De website is geoptimaliseerd voor indexering door zoekmachines (search engine optimization, of SEO). Voor het grafisch design is samengewerkt met grafisch bureau Kiwico uit Utrecht.

In 2008 heeft Internetbureau Bestebroer een availability calendar opgeleverd. Hiermee kunnen B&B eigenaren o.a. zowel op Avvie.com als binnen hun eigen website de beschikbaarheid tonen van accommodatie(s) en online reserveringsverzoeken ontvangen en beheren. In 2010 is een technische koppeling gemaakt voor een iPhone app, waarmee B&B eigenaren binnenkomende boekingen op hun iPhone kunnen inzien en accorderen. In 2011 volgden verdere uitbreidingen zoals een exportfunctie voor calendars in .ics formaat, waarmee B&B eigenaren hun reserveringen eenvoudig kunnen integreren in bijv. MS Outlook.