TOP

Webshop

Internetbureau Bestebroer beschikt over een geavanceerd webshop platform, waarbij de focus ligt op conversie, responsive design, gebruikersgemak en snelheid. Onze webshops zijn altijd op maat afgewerkt, zoekmachine optimaal, sluiten aan op achterliggende processen/systemen en zijn klaar voor de toekomst.

Multichannel en responsive design

Wij denken multichannel. Uw klant moet immers altijd en overal bij u kunnen winkelen! Onderweg met de smartphone, op de bank met de tablet, op zolder met een computer en in de winkel met een kioskshop. Hoe doen wij dit? Wij zorgen ervoor dat alle kanalen dezelfde functionaliteiten kunnen bieden, gebruikmakend van één technisch platform en gekoppeld met uw bestaande webshop backend of ERP systeem. Het ontwerp van onze shops is responsive: het past zich automatisch aan naar het apparaat dat wordt gebruikt. De kioskshop kan er dus anders uitzien dan de mobile shop of de desktop shop, maar biedt dezelfde functionaliteiten.

Vitatheek is multichannel en responsive
Vitatheek.nl

Focus op conversie

Conversie staat in onze webshops volledig centraal. Onze vormgeving is helder, overzichtelijk en we werken bij voorkeur met grote duidelijke knoppen. Onze techniek werkt razendsnel waardoor het navigeren en zoeken in onze webshops een verademing is. Toeters en bellen? Het kan, maar liever niet. Het leidt alleen maar af van waar het om gaat: een bezoeker converteren naar een betalende klant.

Razend snel zoeken met Qweery zoektechnologie

Razendsnel zoeken vanaf de 1e letter
(met NextChapter zoektechnologie)

Zoeken is één van de belangrijkste functies van een succesvolle webshop. Hoe groter en complexer het assortiment, des te belangrijker de zoekfunctie. In veel webshops is de zoekfunctie onderbelicht. Dat vinden wij geen optie. Bestebroer maakt gebruik van de geavanceerde zoektechnologie van NextChapter. De NextChapter zoektechnologie geeft de bezoeker realtime resultaten terwijl je typt in de zoekbox. Met intelligentie filtering tot het diepste niveau, multiselect filtering, spellingcorrectie en responsetijden van minder dan 10 milliseconden draagt deze zoektechnologie aantoonbaar bij aan hogere conversie, soms zelfs met dubbele cijfers.

Hoogwaardig grafisch ontwerp

Hoogwaardig grafisch ontwerp

De look & feel van een webshop bepaalt in grote mate of een bezoeker zich thuisvoelt. Maar ook of een bezoeker zijn weg kan vinden. Grafisch ontwerp draagt bij aan vertrouwen en conversie. Onze webshops hebben de look & feel van deze tijd. Overzichtelijk, duidelijk, gemakkelijk en prettig. We besteden veel aandacht aan huisstijl en branding, zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. We ontwerpen lean & mean, zodat onze webshops razendsnel inladen.

Zoekmachine-optimaal

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is onze tweede natuur. Onze webshops zijn technisch optimaal gebouwd voor indexering in zoekmachines (vnl. Google). Friendly url's, bouwen in divs, h1/2/3 structuren en dynamische page titels en metatags zijn altijd standaard inbegrepen in onze webshops. Voor contentmatige optimalisatie werken wij samen met gespecialiseerde partners, zoals Traffic Builders uit Almere en Page Perfect uit Amsterdam.

Hoogwaardig grafisch ontwerp

Flexibele functionaliteit afgestemd
op de doelgroep en branche

In veel standaard oplossingen voor webshops bent u gebonden aan de (on)mogelijkheden van het systeem. Dit wordt duidelijk op het moment dat u "meer" wilt met uw webshop, of "beter weet" wat u wilt met uw webshop. Dat is vaak het moment dat Bestebroer wordt ingeschakeld. Onze webshops zijn niet gebonden aan stricte uitgangspunten. Wij maken webshops die aansluiten bij uw wensen, uw klanten, uw branche. Functionaliteit en techniek liggen bij ons op de plank. Maximale flexibiliteit dus.

Naadloze integratie met achterliggende systemen

Wij koppelen onze webshops aan alle gangbare systemen, o.a.: boekhouding (Exact Online, Reeleezee), CRM (SalesForce), ERP. Ook integreren we online betalen (alle NL payment service providers en losse betaalmethoden), postcodechecks (Cendris, Google), postvervoerders (zoals TNT, UPS, DHL of via Paazl), nieuwsbrieven (MisterMail, Blinker, YMLP).

Wereldwijd online betalen met alle grote payment service providers

We beschikken over koppelingen met alle bekende Nederlandse payment service providers (psp's), zoals Docdata Payments, Ogone, Adyen, MultiSafepay, Icepay en Buckaroo. Hierdoor bent u verzekerd van veilige betalingen over de gehele wereld. Ook single payment methodes zijn mogelijk, zoals achteraf-betalen met AfterPay of Klarna. Onze webshop backends staan realtime gekoppeld met de psp, zodat u altijd actueel inzicht heeft in de betaalstatus van uw orders. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de opmaak van de betaalschermen. De betaalschermen van Docdata Payments zijn door ons ontworpen en opgebouwd volgens de one page checkout gedachte – deze nieuwe betaalschermen worden sinds oktober 2012 door Docdata uitgerold over alle klanten wereldwijd.

Payment service providers

Bestebroer of Magento?

Bestebroer of Magento?

Onze webshops doen in functioneel/technisch opzicht niet onder voor Magento. Bestebroer heeft in 10 jaar tijd haar eigen "Magento" ontwikkeld: wij hebben alle shopping functies, techniek en koppelingen beschikbaar voor elke denkbare branche of doelgroep. Daarnaast beschikken wij over uitgebreide kennis van e-shopping, retail en financiële en logistieke processen. 
Daarnaast zijn er ook belangrijke verschillen:

 1.  Bestebroer denkt multichannel: ons shopping platform platform bestaat (in de meest volledige vorm) uit een geïntegreerde webshop, mobile shop en kioskshop. De kracht van Magento is vooralsnog beperkt tot webshops, terwijl mobiel binnenafzienbare termijn belangrijker zal zijn dan desktop.
 2.  Onze webshops werken significant sneller dan Magento shops. Dit is belangrijk voor o.a. gebruiksvriendelijkheid en de indexering door zoekmachines (SEO).
 3.  Onze zoekfunctie is vele malen beter dan de Magento zoekfunctie (zie elders op deze pagina toelichting bij onze zoekfunctie). Onze zoekfunctie (NextChapter Search) draagt daardoor bij aan hogere conversie cq. omzet.
 4.  Bestebroer maakt webshops specifiek voor klanten, waar Magento veel functies aanbiedt die nooit gebruikt zullen worden. Dit levert in de praktijk ballast en verwarring op bij Magento gebruikers.
Advies en project management

Project management

Project management vinden wij heel belangrijk bij e-commerce projecten. Wij voeren projecten uit binnen de planning en binnen budget. We schakelen snel en in heldere taal. We verplaatsen ons in (de klanten van) onze klanten om tot optimale oplossingen te komen. Meedenken is onze tweede natuur. In diverse projecten hebben wij als spin in het web opgetreden bij de aansturing van alle partijen in het project.

Wilt u meer weten? Bel ons voor een vrijblijvend advies! 020 - 4226561

Wij werken o.a. voor

Koppelbaar met uw huidige webshop
Sluiten

Heeft u al een bestaande webshop inclusief backend? Wij koppelen onze Mobile Shops en Kiosk Shops eenvoudig aan o.a:

 • Magento
 • SEOshop
 • Hybris software
 • Intershop
 • Mijn winkel
 • PrestaShop
 • Zelfbouw shops
 • Oscommerce
 • e.pages