TOP

Multichannel e-commerce

Bestebroer is partner van NextChapter:
hét multichannel
e-commerce platform van deze tijd.
Altijd & overal winkelen op computers, smartphones, tablets
en kiosks.

Wij denken multichannel. Uw klant moet immers altijd en overal bij u kunnen winkelen! Onderweg met de smartphone, op de bank met de tablet, op zolder met een computer. En bij retailers zelfs in de winkel met een kioskshop. Hoe doen wij dit? Alle shops draaien op het NextChapter platform. NextChapter is een multichannel e-commerce platform, dat álle digitale kanalen bedient. Het ontwerp van de shops is responsive: het past zich automatisch aan naar het apparaat dat wordt gebruikt, waarbij de functionaliteiten hetzelfde zijn.

Mobile Shop voor smartphones én tablets

Bestebroer is marktleider in mobile shops voor tablets en smartphones. Wij sluiten de NextChapter Mobile Shop eenvoudig aan op uw bestaande webshop (NextChapter Mobile Connect), waardoor u de kracht van beide kanalen maximaal kunt benutten. Heeft u helemaal nog geen webshop? Dan leveren wij uw desktop én mobile shop binnen het NextChapter platform (NextChapter Complete). NextChapter staat voor kwaliteit met onbeperkte mogelijkheden.

Fatboy.com op tablets en smartphones

De NextChapter Mobile Shop bevat altijd overzichtelijke navigatie, touchscreen besturing, advanced search & filtering, bestellen & betalen, kantelen en lazy loading, meertaligheid en de mogelijkheid om orders in uw bestaande e-commerce systeem (waaronder Magento) te schieten. Vanzelfsprekend ontwerpen wij de mobile shop in uw look & feel. De Mobile Shops voldoen aan de cookiewetgeving en ondersteunen online marketing functies. De Mobile Shop werkt in de browser, die standaard op elke smartphone en tablet aanwezig is.

1:1 aansluiting

De Mobile Shop kan worden uitgebreid naar een 1:1 aansluiting op alle functies van uw bestaande webshop. Uw klant heeft dan één shopping ervaring, onafhankelijk van het apparaat dat wordt gebruikt. In deze versie worden alle webshop functies ondersteund, zoals mijn-account functies, kortingen en actiecodes, bestelhistorie, actuele voorraad, favorietenlijstjes, winkelmand bewaren, reviews, cross- en upselling, nieuwsbrief inschrijving.

1:1 Met uw bestaande webshop

Voor de aansluiting op uw bestaande webshop zetten wij koppelingen op met uw webbouwer. Wij hebben alle koppelingen gedocumenteerd klaarliggen, waardoor dit een kwestie is van just do it. Onze filosofie is dat alle business logica binnen uw huidige platform blijft. We sluiten aan op alle bestaande e-commerce platformen (zoals Magento, Intershop, SEOshop, maar ook alle zelfbouw systemen). We activeren mobiel betalen via uw bestaande betaalprovider, zoals Docdata Payments, Ogone, Adyen, Buckaroo, MultiSafepay, AfterPay, Klarna, PayPal en iDEAL.

Uitbreidingen zoals store locator, favorieten en lookbook

Store locator

De Mobile Shop kan worden uitgebreid met extra functies, die de mogelijkheden van uw mobile shop nog verder vergroten. Met de store locator zien uw klanten direct de dichtstbijzijnde winkel/locatie en krijgen zij een routebeschrijving te voet of per auto. Met de favorietenlijst slaan wij een brug tussen de mobile shop (die soms als oriëntatiekanaal wordt gebruikt) en uw bestaande webshop, hetgeen conversie ten goede komt. Wilt u extra inspiratie bieden? Daarvoor hebben wij een lookbook ontwikkeld, waarmee bijvoorbeeld de nieuwste mode of interieurtrends via sfeerbeelden kunnen worden vertoond. Met onze FAQ module kunt u alle faq's van de webshop beschikbaar stellen in de mobile shop.

Desktop Shops

Desktop webshops

Bestebroer heeft meer dan 10 jaar ervaring met desktop webshops. De focus ligt altijd op conversie, gebruikersgemak en snelheid. Onze desktop shops zijn volledig geïntegreerd met onze mobile shops en kioskshops. Uw klanten hebben één shopping ervaring!

Dáárom kiest u een NextChapter Desktop Shop:

 •  Hoge conversie door optimale vormgeving en razendsnelle techniek
 •  Zoektechnologie met zoeken vanaf de 1e letter, resultaten terwijl je typt en uitgebreide filtering
 •  Zoekmachine (SEO) optimaal
 •  Functies voor o.a. Facebook, reviews, cross selling, acties & kortingen
 •  Backend met uitgebreide mogelijkheden voor het beheer van uw shops
 •  Aansluitbaar op achterliggende systemen zoals ERP pakketten, boekhoudpakketten (o.a. Exact Online, Reeleezee), CRM systemen (o.a. Salesforce), logistieke software (o.a. ParcelWare, postcodechecks, afhaalpunten, etc.)
 •  Wereldwijd online betalen met alle grote payment service providers en betaalmethodes zoals Docdata Payments, Ogone, Adyen, Buckaroo, MultiSafepay, AfterPay, Klarna, PayPal en iDEAL

Kiosk en Sales Assistant

Kioskshops

Bestebroer biedt de NextChapter Instore Shop, waarmee retailers de webshop in hun fysieke winkel brengen. De Instore Shop kunnen we leveren in combinatie met hardware, software, onderhoud en consultancy. Ook leveren we de Instore Shop in de vorm van een Sales Assistant: een tablet die de verkoopmedewerker bij zich draagt en waarmee overal in de winkel aankopen kunnen worden gedaan.

Met de NextChapter Instore Shop verkoopt de retailer in haar winkel vanuit de voorraad van het centrale magazijn, een ander filiaal en/of het magazijn van haar leverancier(s). Via de Instore Shop kan de klant zoeken, vinden, bestellen én betalen met PIN. De aankoop wordt gewoon thuisbezorgd bij de consument of kan afgehaald worden. De interactieve kiosken kunnen niet alleen in de winkel(s) van een retailer zelf geplaatst worden, maar ook op andere locaties zoals beurzen, warenhuizen of een winkel van een partner. Alle kiosk modellen zijn uitgerust met een touchscreen, een NextChapter Instore Shop, een geïntegreerde PIN terminal en integratie met uw bestaande webshop systeem. De NextChapter Instore Shop wordt door ons volledig geïntegreerd met uw bestaande webshop.

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend advies. 020 - 4226561
Koppelbaar met uw huidige webshop
Sluiten

Heeft u al een bestaande webshop inclusief backend? Wij koppelen onze Mobile Shops en Kiosk Shops eenvoudig aan o.a:

 • Magento
 • SEOshop
 • Hybris software
 • Intershop
 • Mijn winkel
 • PrestaShop
 • Zelfbouw shops
 • Oscommerce
 • e.pages