TOP
Koppelbaar met uw huidige webshop!

Mobile shop

Altijd en overal winkelen op smartphones
en tablets. Onze Mobile Shop oplossingen
zijn compleet & betaalbaar en leveren direct extra omzet.
Aansluiting op bestaande E-commerce backends, waaronder Magento, is heel eenvoudig.

 

Speciaal ontwikkeld voor mobiele apparaten

 •   Innovatieve techniek, ingericht op snelheid
 •   Speciaal design voor mobiele apparaten, in uw eigen look & feel
 •   Betaalbaar en zeer compleet
 •   Mobiel betalen met Docdata Payments, Ogone, Adyen, Buckaroo, AfterPay en vele anderen
 •   Zoek- en navigatietechnologie
 •   Al beschikbaar vanaf 49 euro per maand

Eenvoudig & snel online

De Mobile Shops van Bestebroer zijn ingericht op snelheid. Wij hebben de opzet van een Mobile Shop zo gemakkelijk mogelijk gemaakt: op basis van een productfeed. Bovendien zijn onze Mobile Shops eenvoudig te koppelen met alle bestaande E-commerce systemen, zoals Magento, SEOshop, Intershop en Hybris. U kunt gewoon bij uw huidige PSP blijven. Wel zo gemakkelijk toch?

Grafisch ontwerp speciaal ontwikkeld
voor smartphone en tablet

Samfriday.com voor tablet en mobiel

Een webshop die wordt bezocht via smartphone of tablet, vraagt om een andere benadering van het design dan een shop die is ingericht voor de pc gebruiker. Het grafische design van onze Mobile Shops is gericht op overzicht en gebruiksgemak. Het design biedt overzicht en heldere navigatie. Knoppen en afbeeldingen zijn daarbij op maat gemaakt voor de mobiele gebruiker. Het design is volledig afgestemd op de kleine schermen van mobiele devices.

Samfriday.com voor tablet en mobiel

Zoek- en navigatietechnologie

Zoek- en navigatietechnologie is één van de must-haves voor een goed converterende mobiele webshop. Speciaal voor webshops die via smartphone en tablet worden bezocht is het van belang dat uw klanten snel kunnen vinden wat zij zoeken. Daarom werken onze Mobile Shops met geavanceerde zoek- en navigatietechnologie.

Swipen, kantelen en lazyloading

Een reguliere webshop gebruiksvriendelijk maken voor smartphone en tablet is niet voldoende. Het beeld is kleiner dan bij een desk- of laptop, daarnaast kan het beeld kantelen, kan men swipen door pagina's in plaats van klikken en kunnen producten via lazy loading worden ingeladen.

Wereldwijd mobiel betalen met alle grote payment service providers

We beschikken over koppelingen met alle grote Nederlandse payment service providers (psp's), zoals Docdata Payments, Ogone, Adyen, Buckaroo en MultiSafepay. Hierdoor bent u verzekerd van veilige betalingen over de gehele wereld. Ook single payment methodes zijn mogelijk, zoals achteraf-betalen met AfterPay of Klarna. Onze webshop backends staan realtime gekoppeld met de psp, zodat u altijd actueel inzicht heeft in de betaalstatus van uw orders. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de opmaak van de betaalschermen. De betaalschermen van Docdata Payments zijn door ons ontworpen en opgebouwd volgens de one page checkout gedachte – deze nieuwe betaalschermen worden sinds oktober 2012 door Docdata uitgerold over alle klanten wereldwijd.

Payment service providers
Happybee.nl voor tablet en mobiel

Groot assortiment en veel functionaliteiten?

Onze Mobile Shops kunnen ook grote assortimenten aan. Functionaliteiten zoals inloggen, registreren, bestelhistorie, herhaalaankopen, favorietenlijstjes delen en winkelmandje delen zijn allemaal beschikbaar in de Mobile Shop. In samenwerking met uw webbouwer zetten wij koppelingen op, die stuk voor stuk zijn gedocumenteerd, vanzelfsprekend in heldere taal.

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend advies. 020 - 4226561

Wij werken o.a. voor

Koppelbaar met uw huidige webshop
Sluiten

Heeft u al een bestaande webshop inclusief backend? Wij koppelen onze Mobile Shops en Kiosk Shops eenvoudig aan o.a:

 • Magento
 • SEOshop
 • Hybris software
 • Intershop
 • Mijn winkel
 • PrestaShop
 • Zelfbouw shops
 • Oscommerce
 • e.pages