TOP

Corporate website

Internetbureau Bestebroer maakt eigentijdse corporate websites die onze opdrachtgevers zelf volledig kunnen beheren. Wij denken multichannel: uw corporate website is optimaal voor computers, tablets én smartphones.

Uniek grafisch ontwerp, met nadruk op usability en conversie

Uniek grafisch ontwerp dat is toegesneden op onze opdrachtgever
Bestebroer ontwerpt al meer dan 10 jaar corporate websites. Wij weten dus uit ervaring dat het bij grafisch ontwerp van corporate websites draait om de juiste mix van branding, usability en conversie. Wij vinden dat grafisch ontwerp in dienst staat van de website. Onze klanten gebruiken hun corporate website om te vertellen wat ze doen, om contact te leggen met nieuwe relaties en om hun corporate identity over het voetlicht te brengen.

Mobile Corporate websites


Uw corporate website moet tegenwoordig altijd & overal beschikbaar zijn. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat we corporate websites ontwikkelen, die optimaal te gebruiken zijn op desktop computers, tablets én smartphones. We gaan verder dan alleen het responsive maken van de website: we optimaliseren de website voor de apparaten waarop ze worden bekeken. Zo voegen we aan de tablet & smartphone versie vaak Google Maps functies toe, die gebruik maken van de ingebouwde GPS.
Mobile Corporate websites
 •  Grafisch ontwerp optimaal voor de schermen van tablets en smartphones
 •  Responsive oplossingen voor portrait en landscape modus
 •  Lichtgewicht gebouwd, en daardoor altijd & overal snelle laadtijden
 •  Usability bedacht vanuit touchscreens
 •  Content kan beheerd worden met CMS
 •  Koppeling aan bestaande desktop website mogelijk
 •  Extra mogelijkheden zoals location-based functies (gebruik makend van GPS)

Zoekmachine-optimaal

Wij ontwikkelen uw corporate websites optimaal voor zoekmachines (SEO optimaal). Alle benodigde technieken, zoals vriendelijke url's, opbouw in divs, h1/2/3 structuur, dynamische sitemap en dynamische page titels & metatags zijn voor ons vanzelfsprekend. Voor contentmatige SEO werken wij samen de gespecialiseerde partners Traffic Builders uit Almere en Page Perfect uit Amsterdam.

Alle focus op call-to-actions

Alle focus op call-to-actions
Uiteindelijk draait het in veel corporate websites om de conversie van de website: de mate waarin de bezoekers contact opnemen, offertes aanvragen, formulieren invullen, etcetera. Om dit te bereiken, besteden wij veel aandacht aan de call-to-actions (cta's). Het gaat hierbij om de juiste buttons, de indeling van het scherm, stap 1-van-3 structuur enz. Vanzelfsprekend zetten we A-B testing in om de conversie verder te verhogen.

Meertaligheid

Meertaligheid
Meertaligheid wordt in onze corporate websites standaard ondersteund. De implementatie kan op verschillende manieren: een aanpak gericht op talen, of een aanpak gericht op landen. Beide structuren kunnen wij aanbieden. Verder besteden wij aandacht aan de wijze van switchen: soms maken we een kill-switch (bezoeker moet bij binnenkomst kiezen voor een land of taal) en in andere situaties kan vanuit elke denkbare pagina van taal worden geswitched. Ook letten we op eventuele culturele gevoeligheden: voor sommige landen brengen we accentverschillen aan waardoor het succes en de geloofwaardigheid van de landensite gewaarborgd is.

Content Management Systeem (CMS) op maat

Content Management Systeem (CMS) op maat
Een goed content management systeem (CMS) is onmisbaar bij een hedendaagse corporate website. Wij leveren onze corporate websites standaard met een online CMS, waarmee u alle veranderlijke content kunt beheren. Tekst, images, sliders, video's en maatwerk content (bijv. seizoenskleuren) kunnen allemaal worden beheerd. Verder kunnen we in het CMS ook overzichten bieden van de contactaanvragen, offerteaanvragen enz. De content kan per kanaal (bijv. desktop, smartphone) worden beheerd.

Flexibel: onbeperkt aanpassen/uitbreiden

Bestebroer levert corporate websites op maat. Alles is mogelijk, en uw wensen staan centraal. Tegelijkertijd kunnen we altijd starten vanuit een basisoplossing die snel gerealiseerd kan worden. In de toekomst kan uw corporate website onbeperkt worden uitgebreid, aangepast of voorzien van nieuwe kanalen.
Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend advies. 020 - 4226561

Wij werken o.a. voor

Koppelbaar met uw huidige webshop
Sluiten

Heeft u al een bestaande webshop inclusief backend? Wij koppelen onze Mobile Shops en Kiosk Shops eenvoudig aan o.a:

 • Magento
 • SEOshop
 • Hybris software
 • Intershop
 • Mijn winkel
 • PrestaShop
 • Zelfbouw shops
 • Oscommerce
 • e.pages