TOP
Lars
Lars
5 januari 2010

jan 05 Populariteit Google Chrome neemt toe

Volgens dit nieuwsbericht heeft Google de positie van Safari vervangen binnen de browserwereld: http://www.nu.nl/internet/2154463/google-chrome-passeert-safari.html. Daarnaast neemt de populariteit van deze nieuwe browser alleen maar toe.

Dit is niet zo verwonderlijk, aangezien Google de laatste tijd hevig aan het adverteren is met zijn eigen browser. Ik besloot zelf ook maar eens het programma aan een test te onderwerpen en ik moet zeggen dat Chrome een uitstekende toevoeging is aan het aantal browsers die het internet inmiddels rijk is. De browser is snel en stabiel en heeft flink wat aanpassingen ondergaan sinds de eerste release.

Maar wat betekenen deze ontwikkelingen voor u als (toekomstige) klant? Er verandert vooralsnog niet veel. Volgens het nieuwsbericht is internet explorer namelijk nog steeds de marktleider binnen de browsers. En met Firefox op de tweede plaats. Wij verwachten dan ook dat dit nog wel even zo blijft. Daarnaast testen wij al uw projecten op browser compatibiliteit zodat u met een gerust hart uw bezoekers consistentie kunt bieden.